S&S Behang

Een grondig opgefrist winkelpand, een nog eigentijdser assortiment en een nieuwe ingang vanaf de industriestraat: bij S & S behang de Ichtegemse speciaalzaak in verf en decoratie, oogt mooier dan ooit.  Op een oppervlakte van 2000m² vinden de klanten er verf, behang, raamdecoratie van A tot Z, plus vloerbekleding en heel wat kleinmeubelen en bijhorende opsmuk.

Winkelruimte van 230 naar 2.000 m²

De naam S & S behang is afgeleid van Sara Verplancke (35) en haar broer Stein (33), hoewel laatstgenoemde maar zijdelings bij de onderneming betrokken is.  Hij runt als zelfstandig vakman een eigen zaak in schilder- en behangwerkzaamheden ( ook plaatsing van gyprocwanden).  De pioniers van S & S behang zijn de ouders van Sara en Stein:  Johan Verplancke en Peys Monique.  Beiden zijn nog altijd in de zaak actief, maar sinds enkele jaren heeft Sara stukje bij beetje de leiding overgenomen, welisaar nog altijd met de volle steun van haar ouders.  Moeder Monique is overigens heel ervaren in naaiwerk en vader Johan is een duivel-doet-het-al!

Johan en Monique hebben S & S behang in 1981 opgericht door een winkel over te nemen in een kleiner pand aan de overkant van het huidige gebouw.  Ze spitsten zich van bij de start toe op het verkopen van verf, behang en raamdecoratie en dit op een oppervlakte van 230 m².  Het liep meteen als een trein en in 1985 trokken ze hun huidige zaak van 2000m² langs de industriestraat op:  een nieuwbouw.

Dochter Sara is vroedvrouw van opleiding en heeft die job een aantal jaar in de kraamafdeling van het Torhoutse Sint-Rembertziekenhuis uitgeoefend.  Maar 12 jaar geleden trad ze dan toch in de voetsporen van haar ouders en werd bediende bij S & S behang.  Ze werkte zich snel in en geleidelijk aan drukte ze mee haar stempel op de onderneming.  Nu ze echt het voortouw neemt, kiest ze ervoor om S&S behang op te frissen en een nieuwe ingang te voorzien vanaf de huidige achterkant van het gebouw.  De ingang is beter bereikbaar en springt in de Industriestraat direct in het oog, wat een pluspunt is.

Service en kwaliteit de troeven

“Onze troeven zijn service en kwaliteit, en ondanks deze service zijn we zeker niet duurder dan de collega’s! ”  zegty Sara.  ” Dit zowel op het vlak van verf, behang, raamdecoratie als kleinmeubelen en opsmuk. De klanten kunnen steevast voor deskundig advies bij ons terecht. En een glimlach kost geen geld hé.  ”

Sara en haar ouders worden in de zaak geflankeerd door trouw personeelslid Mieke Mortelé, die als vaste waarde al 25 jaar in dienst is.

Verder kunnen jullie ook rekenen op de hulp van Ines Verstappen.

Zij helpen mee voor een familiale sfeer zorgen en ze zijn uiteraard perfect op de hoogte van ons assortiment.  S & S behang is geëvolueerd naar een speciaalzaak in TOTAAL interieur.  Wie het thuis gezellig wil, is bij ons aan het juiste adres!